Begues

XIV Assemblea del PSC del Baix Llobregat

  • Actualitzat:
  • Creat:

La tarda del divendres 14 i el matí del dissabte 15 de febrer de 2020 es va celebrar a Sant Joan Despí la XIV Assemblea de la Federació Socialista del Baix Llobregat.

A l'Assemblea es va presentar i aprovar l'informe de gestió de l'Executiva sortint. També es va procedir a l'elecció d'una nova Executiva novament encapçalada pel company Antoni Poveda, i a la presentació de la ponència d'estratègia política per a la nostra comarca..

Vam comptar amb la presència i intervencions del company Salvador Illa, secretari d'Organització del PSC i ministre de Sanitat, la companya Eva Granados, viceprimera secretària del PSC i militant de la nostra Federació, i el company Jaume Collboni, president de la Federació Socialista de Barcelona i cap del grup municipal a l'Ajuntament de la Ciutat Comtal.

La delegació de Begues va estar formada per les companyes Raquel Agustí i Teresa Larraz i el company José Luis Griñán, amb els companys Alex i Fernando Estruch com a convidats.

En el curs de l'Assemblea la companya Teresa Larraz va ser escollida secretària de Formació de la Federació, i el company Alex Estruch va passar a formar part de la Comissió de Control Financer.