Begues

Nova Comissió Executiva

  • Actualitzat:
  • Creat:

El passat divendres 30 d'octubre va tenir lloc l'assemblea extraordinària que estava prevista per al 13 de març i va quedar ajornada com a conseqüència de la COVID19.

Un cop formada la mesa de l'assemblea, l'Alex Estruch, que feia de primer secretari a l'Executiva sortint, va presentar l'informe de gestió, que va se aprovat per una àmplia majoria.

Tot seguit es va procedir a l'elecció de la nova Executiva. Primer va prendre la paraula un altre cop l'Alex Estruch, que va presentar els grans trets dels objectius que s'hauria de plantejar l'agrupació. Sota el lema #ParlemDeBegues es proposa una presència encara més intensa en la vida social i cultural de Begues, continuar la tasca d'oposició ferma i responsable feta fins ara i convertir el PSC de Begues en una referència en les tres grans línies marcades pel XIV Congrés nacional i la XIV assemblea de la Federació Socialista del Baix Llobregat: #SomJustíciaSocial, #SomFeminisme i #SomEcologia.

La nova Executiva va ser escollida per unanimitat. Queda formada per Neus Jiménez (tresoreria), Javier Rosell (premsa digital), Benito Navarro (política municipal), Raquel Agustí (organització i acció sectorial) i l'Alex Estruch (primera secretaria).

Finalment es va procedir a l'elecció de representants al Consell de Federació. Per unanimitat van ser escollits Raquel Agustí i Benito Navarro.

Ens va acompanyar la Raquel García, secretària d'organització del Baix Llobregat, que va tancar l'assemblea felicitant l'agrupació per seu funcionament i la feina feta, i desitjant sort i encert a la nova Executiva de Begues.